Wenger: "Arsenal verdient deze finaleplaats"

26 april 2006, 11:16

Hoewel Arsenal gisteren in Villarreal een draak van een wedstrijd speelde, vindt manager Arsene Wenger dat zijn ploeg volledig terecht in de finale van de Champions League staat. Sterker nog, nu de finaleplaats is bereikt gelooft de Franse manager heilig in de kansen van zijn ploeg om de eindstrijd te winnen. "We hebben in de finale niets te verliezen, maar heel veel te winnen", zegt hij.

"We hebben dit seizoen gewonnen van Real Madrid, Juventus en Villarreal. We hebben deze plaats in de finale dan ook volledig verdiend. De laatste jaren werd vaak geroepen dat we op Europees niveau tekort kwamen, ook in de jaren dat we het Premiership domineerden. Het doet me dan ook ontzettend goed dat we dit jaar, met een ploeg waarmee niemand dat verwacht had, in de finale staan", zegt Wenger over het succes van zijn ploeg.

Na het armzalige spel in Villarreal belooft Wenger dat zijn ploeg in Parijs beter voor de dag zal komen. "Iedereen zal een volledig nieuw Arsenal te zien krijgen. We zullen fysiek klaar zijn voor de finale en we hebben een mentaal voordeel. We hebben immers niet te verliezen, maar des te meer te winnen." 

Of het nou Barcelona of AC Milan wordt, Wenger is er klaar voor. "Het maakt mij niet uit tegen wie we spelen. We zullen vanavond in ieder geval een fantastisch wedstrijd te zien krijgen. Barcelona is er nog niet, hoewel ik de kans op 70% schat dat ze de finale zullen bereiken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen