Terry zeer content met komst Luiz en Torres

2 februari 2011, 19:30   Bijgewerkt: 2 februari 2011, 19:48

John Terry is in zijn nopjes met de winteraankopen van zijn club Chelsea. Ondanks het feit dat de 'Blues' de schuldenlast flink zagen oplopen door het aantrekken van David Luiz en Fernando Torres, is de dertigjarige verdediger verheugd over het feit dat het team door de komst van de twee peperdure spelers 'een boost heeft gekregen'.

"We hebben een signaal naar de concurrentie afgegeven door Luiz en Torres aan te trekken", zei de mandekker trots tegen de Evening Standard. "We laten hiermee iedereen weten dat we weer actief zijn op de transfermarkt en we kunnen wedijveren met Manchester City, dat een enorme hoeveelheid geld heeft uitgegeven de afgelopen tijd."

"Het is een stap in de goede richting. We hebben een enorme boost gegeven. Wereldwijd, dus niet alleen in Engeland. We hebben de toon gezet", gaat Terry verder.

De international van Engeland vindt het stimulerend dat de concurrentie is toegenomen binnen de selectie door de komst van Luiz en Tores. "Met grote duels voor de boeg moet iedereen nu vechten voor zijn plek Voor mij, andere verdedigers en spitsen is de concurrentie goed. Dat is heel belangrijk bij een grote club. Het geeft de manager veel opties."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen