Huistra: "Blij dat niemand is vertrokken"

3 februari 2011, 18:28

Er waren veel kapers op de kust tijdens de winterstop, maar uiteindelijk bleven Andreas Granqvist en Tim Matavz 'gewoon' bij FC Groningen. Trainer Pieter Huistra van de huidige nummer vier van de Eredivisie is blij dat de twee sterkhouders in ieder geval tot de zomer nog in de Euroborg zijn te bewonderen.

Matavz dreigde vlak voor het sluiten van de transferwindow nog naar Napoli te vertrekken, maar de Italianen beten zich uiteindelijk stuk op de vraagpijs. "Natuurlijk zijn we blij dat Tim in elk geval nog een half jaar bij ons blijft", deelt Huistra mee aan Voetbal International. "Hij is met zijn individuele kwaliteiten erg belangrijk voor ons. Maar op dit moment is iedereen in ons team belangrijk. Het is mooi dat we iedereen bij elkaar hebben kunnen houden. Deze groep werkt én voelt goed samen."

"Wij willen graag tot op het laatst meedoen voor Europees voetbal, daar is iedereen hier aan toe. Wij hameren daarom op goed voetbal. Dat is de sleutel tot succes en dan komen de punten vanzelf. Het heeft geen zin om naar de clubs boven ons te kijken, ik kan hun duels toch niet beïnvloeden", aldus de oefenmeester.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen