Seedorf en Kaka maken zich op voor de strijd

26 april 2006, 14:45

Wordt het FC Barcelona, of toch AC Milan? Beide internationale grootmachten strijden vanavond in het Spaanse Camp Nou om het tweede ticket voor de finale van de Champions League. De Spanjaarden verdedigen een 1-0 voorsprong, maar Milan-middenvelders Seedorf en Kaka geloven nog in de kansen van hun ploeg. "In dit soort wedstrijden maakt het niet uit of je uit of thuis speelt."

Barcelona won in Milaan met 0-1, door een doelpunt van Ludovic Giuly. Aan deze treffer ging een geweldige pass van Ronaldinho vooraf en dat zijn volgens Kaka de momenten die een wedstrijd beslissen. "Individuele momenten zijn in dit soort duels doorslaggevend. Die pass van Ronaldinho, en het doelpunt dat daarop volgde, was een breekpunt in de wedstrijd. Hopelijk kunnen wij vanavond met een aantal van dit soort momenten het duel kantelen."

Veel zal daarbij afhangen van de vorm van Kaka, de spelmaker aan de kant van Milan. In eigen stadion werd hij, tot zijn eigen frustratie, volledig uit de wedstrijd gespeeld door zijn landgenoot Edmilson. "Overal waar ik was, was hij ook. Het was echt onvoorstelbaar", blikt Kaka terug op de wedstrijd in San Siro. "Tegenwoordig zie je nog maar zelden dat een ploeg een speler opoffert om een tegenstander te schaduwen, maar Edmilson week echt geen seconde van mijn zijde."

Kaka

Kaka

"Het zal in ieder geval moeilijk worden", weet Seedorf. "Barcelona speelt al jarenlang geweldig voetbal en momenteel staan ze in de halve finale. Het is voor hen enorm belangrijk om de finale te halen, maar we zullen er alles aan doen om dit te voorkomen. Het zal in ieder geval een bijzondere wedstrijd worden. Als speler is het een eer om dit soort duels te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen