Hutchinson en Engelaar positief ondanks verlies

Koen Freriks
6 februari 2011, 12:30

ADO Den Haag deelde zaterdagavond een mokerslag uit aan PSV. De Hagenezen verrasten de Eindhovense koploper in de laatste minuut. PSV-middenvelders Atiba Hutchinson en Orlando Engelaar raakten na afloop niet in paniek.

“Dit is ongelooflijk, we hebben ADO de hele wedstrijd onder druk gezet, stonden goed georganiseerd en dan toch verliezen", citeert NUSport de Canadese middenvelder, die vond dat PSV geen wanprestatie heeft geleverd. “We speelden niet slecht, in de eerste helft creëren we aardig wat kansen, dan moet je wat geluk hebben.”

De middenvelder maakt zich geen zorgen. “Volgende week tegen AZ hebben we een mooie kans om te laten zien dat het een incident was. Er is zeker geen paniek in de tent, dit kan een keer gebeuren.” 

Engelaar was vooral ontevreden over scheidsrechter Pol van Boekel. “Soms zag hij dingen die niet klopte, maar scheidsrechters maken nu eenmaal fouten en daar reageer je dan op", zei de lange linkspoot. “Maar we hebben op zich niet eens slecht gespeeld”, vond ook hij. "We creëerden iets te weinig, normaal creëren we meer kansen. Zij hebben goed georganiseerd gespeeld.”

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen