FC Utrecht houdt Twente van koppositie af

Ger
6 februari 2011, 16:20   Bijgewerkt: 6 februari 2011, 20:31

FC Twente heeft niet maximaal gebruik gemaakt van de nederlaag van titelconcurrent PSV. De landskampioen speelde zondag bij subtopper FC Utrecht met 1-1 gelijk. Door de remise zijn de Enschedeërs in punten op gelijke hoogte gekomen met PSV. 

FC Twente maakte in het winderige Galgenwaard geruime tijd de indruk een offday te hebben. De slordig opererende landskampioen produceerde voor rust vrijwel geen fatsoenlijke aanval. De machteloosheid werd het meest treffend weergegeven door Theo Janssen. De middenvelder strooit normaal gesproken met fijnzinnige passes maar tegen FC Utrecht struikelde de Oranje-international bijkans over de bal. 

Ook in defensief opzicht zag trainer Michel Preud'homme zijn manschappen geregeld stuntelen. Roberto Rosales had geen grip op de rappe Dries Mertens en de jonge Thilo Leugers, die een kans kreeg door afwezigheid van Oguchi Onyewu en Dwight Tiendalli, grossierde in balverlies. De bezoekers kwamen er aanvankelijk mee weg omdat de aanvalsopzetten van FC Utrecht in de beslissende fase stagneerden. 

In de hectische slotfase hadden beide ploegen enkele kansen op de overwinning. FC Twente ontwikkelde het meeste gevaar, maar de thuisploeg was daarentegen het dichtst bij nog een treffer. Uit een hoekschop van Mertens kopte Duplan de bal op de lat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen