"Jammer, maar wel een punt ingelopen op PSV"

Ger
7 februari 2011, 09:15   Bijgewerkt: 7 februari 2011, 09:53

FC Twente wist zondag niet optimaal te profiteren van de nederlaag van koploper PSV. De Enschedese equipe bleef bij subtopper FC Utrecht op een puntendeling (1-1) steken. De spelers van de landskampioen blikken met gemengde gevoelens terug op de gemiste kans in de Galgenwaard.

De Tukkers herstelden zich na de teleurstellende eerste 45 minuten met een goede tweede helft. "Na rust zijn we alsnog op een goede manier voor de overwinning gegaan. We hebben toen veel meer druk gezet", weet Chadli. "Over negentig minuten bekeken is deze uitslag wel terecht. Maar in de slotfase hebben we nog enkele goede kansen gehad om alsnog te winnen. Het is wel een teleurstelling dat we nu al voor de derde keer de kans laten liggen om de eerste plaats over te nemen", verzucht de aanvaller, die woensdag zijn debuut voor de Belgische ploeg kan beleven in de oefeninterland tegen Finland.

"Het is jammer dat we de koppositie niet hebben overgenomen, maar aan de andere kant zijn we wel een punt ingelopen op PSV", blijft de oud-speler van De Graafschap optimistisch. Hoewel FC Twente de selectie in tegenstelling tot concurrenten PSV en Ajax intact wist te houden, wil De Jong zijn Enschedese werkgever niet tot titelfavoriet bombarderen. "Het is belangrijk dat we onze spelers hebben behouden, maar PSV moet je niet onderschatten. En Ajax heeft weliswaar een hele jonge ploeg, maar ze hebben ook veel talent."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen