Leonardo krijgt nieuwe kans van NAC

Koen Freriks
7 februari 2011, 21:38   Bijgewerkt: 7 februari 2011, 21:46

Leonardo is in genade aangenomen. De aanvaller, die de laatste weken meer opvalt door blunders dan aanvallende acties, heeft een goed gesprek gevoerd met de interim-directie (Willem Reijn en Jeffrey van As) en de trainers Gert Aandewiel en John Karelse, meldt VI.

"Wij hebben te maken met het clubbelang, NAC heeft al genoeg problemen", aldus Aandewiel. "Hij blijft daarom gewoon in de A-selectie, al moet-ie wel uitleg geven voor zijn gedrag aan de spelersgroep. Er zijn nu eenmaal mensen die meer kansen en waarschuwingen nodig hebben dan een ander."

"In principe heeft hij geen uitzonderingspositie", vervolgt Aandewiel. "Maar wij zijn de beroerdste niet. We kunnen altijd van de regels afwijken, als er een geldige reden is. Het is zeker niet zo dat ons geduld oneindig is; als hij niet goed speelt, halen we hem eruit. Ik heb sterk het idee dat het kwartje nu wel bij hem is gevallen. Hij moet veel beter omgaan met bepaalde situaties en we gaan ervan uit dat het nu goed gaat. Hij heeft nu eenmaal een andere manier van denken en communiceren."

Leonardo werd afgelopen weekend tegen VVV Venlo al na veertig minuten gewisseld, nadat hij onder meer een penalty had veroorzaakt. NAC liet hem zondag daarom meetrainen met de beloften, wat niet door de Braziliaan werd gewaardeerd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen