Donald blij met Roda: "Passie en de beuk er in"

9 februari 2011, 14:27

Mitchell Donald zegt 'dolgelukkig' te zijn met zijn overstap naar Roda JC Kerkrade. De middenvelder zette woensdag zijn handtekening onder een vierjarig contract bij de Limburgse club, dat komende zomer in gaat. "Ik wil hier koste wat het kost slagen. Ik zal mij voor meer dan honderd procent inzetten voor deze club. Passie en de beuk erin", zegt de voormalig jeugdinternational op de website van Roda.

Donald is afkomstig uit de jeugd van Ajax en debuteerde op 18-jarige leeftijd in de hoofdmacht van de Amsterdamse club. Mede door een zware knieblessure bleef een definitieve doorbraak echter uit. Donald is blij dat hij bij Roda de kans krijgt om zijn carrière nieuw leven in te blazen. "Ik ben echt dolgelukkig met de kans die ik hier krijg. Ik heb Roda JC altijd een mooie club gevonden en dat is niet omdat ik er nu ga spelen. Het stadion en de historie maken grote indruk op mij. Bovendien vind ik dat Roda erg goed voetbal speelt en daar wil ik graag deel van uitmaken."

De 22-jarige Ajacied kent een aantal spelers uit de huidige Roda-selectie goed. "Ik heb met Delorge en Wielaert bij Ajax samen gespeeld en Vormer ken ik nog vanuit jeugdwedstrijden. Het is wel leuk om weer met die jongens samen te spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen