Romero zorgt voor ophef bij AZ door blessure

Koen Freriks
12 februari 2011, 09:48   Bijgewerkt: 12 februari 2011, 17:13

Sergio Romero heeft een slechte beurt gemaakt bij AZ-trainer Gertjan Verbeek. De Argentijnse doelman keepte afgelopen woensdag met een blessure in de interland tussen Argentinië en Portugal. De schade aan zijn enkel is daardoor ernstiger geworden, meldt De Telegraaf. Hij kan daardoor niet in actie komen als AZ het vanavond opneemt tegen PSV, de 21-jarige derde doelman Estaban Alvarado zal zijn plek overnemen bij afwezigheid van Joey Didulica (blessure).

Romero had AZ niet ingelicht over de blessure en voegde zich gewoon bij de Argentijnse selectie. De keeper had op de trainingen met de nationale ploeg veel last, maar liet zich wel opstellen. “Iedereen is toch met zijn eigen belang bezig. De denkwijze, dat spelers ook aan hun werkgever denken, is een utopie”, aldus Verbeek in De Telegraaf

Verbeek pleit voor een regeling voor spelers, die geblesseerd terugkomen van een interland. “Daarbij zijn wij nog maar een klein clubje. Maar we hebben ook Simon Poulsen al eens teruggekregen van een interland, met een blessure waardoor hij bijna een half jaar niet kon spelen.” 

Romero wil aankomende zomer vertrekken naar een grote club in het buitenland. Hij hoopt zich in interlands met Argentinië in de kijker te spelen in Europa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen