De Graaf hoopt ooit terug te keren bij ADO

Koen Freriks
12 februari 2011, 12:50   Bijgewerkt: 12 februari 2011, 13:03

Edwin de Graaf speelt sinds kort voor Excelsior, maar maakt er geen geheim van ooit terug te willen keren naar ADO Den Haaag. De geboren Hagenees kwam in het verleden slechts één seizoen uit voor zijn jeugdliefde. 

De Graaf speelde in het seizoen 2005/06 voor ADO Den Haag, dat de middenvelder huurde van Feyenoord. Na een periode van vier jaar bij NAC Breda lonkte een overstap naar ADO. "Ik had bij ADO een gesprek met Mark van der Kallen (commissaris, red.) en Raymond Atteveld, die toen net op non-actief was gesteld als trainer en de technische zaken deed", vertelt De Graaf aan VI. "Het was een oriënterend gesprek, tot een contractvoorstel kwam het niet."

"Heel snel daarna kwam namelijk Hibernian op mijn pad en die kans wilde ik niet laten lopen. Maar ADO blijft speciaal voor mij, ik zou het echt mooi vinden als ik er ooit kan terugkeren. Dat warme gevoel heb ik ook bij NAC, doordat ik in Breda een wereldtijd heb gehad. Wie weet wat er gebeurt als ik de komende maanden goed presteer bij Excelsior."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen