Afscheid Sibon verpest door lullige rode kaart

12 februari 2011, 14:25   Bijgewerkt: 12 februari 2011, 14:59

Gerald Sibon heeft niet bepaald in stijl afscheid genomen van de Australische competitie. De 36-jarige aanvaller verzamelde in zijn laatste wedstrijd voor Melbourne Heart twee gele kaarten en mocht al in de eerste helft inrukken. De redenen: één voor aanmerkingen op de arbitrage en één voor het te vroeg nemen van een vrije trap. De wedstrijd tegen Sydney FC eindigde in 2-2.

Sibon kreeg deze week te horen dat zijn contract niet werd verlengd bij Heart. In zijn laatste wedstrijd lag hij overhoop met de scheidsrechter. "Wat een enorme pannenkoek'', aldus Sibon op de website van Sport Promotioin. "Deze man begreep totaal niet waar deze wedstrijd om ging. Hij floot alsof we de Champions League-finale aan het spelen waren. Elke overtreding, elke opmerking werd direct met geel bestraft. Hij voelde totaal niet aan dat hier afscheid werd genomen van twee legendes in Australië. Echt een domper op het feest wat het had moeten worden.''

Sibon gaf nog wel een assist op landgenoot Rutger Worm, die de 1-1 maakte. Vervolgens werd hij van het veld gestuurd. “Ik dacht dus echt dat wij de vrije trap kregen. Ik passte de bal vijf meter verder. En huppeta, meteen weer geel en dus rood. Onvoorstelbaar. Voor zoiets pietluttigs en wetende dat jij ook afscheid van je publiek aan het nemen bent. Ik baalde er enorm van, dat kun je wel zeggen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen