Tyton: "Ik koos gewoon een hoek"

14 februari 2011, 10:17   Bijgewerkt: 14 februari 2011, 10:22

Przemyslaw Tyton hing geen ingewikkeld verhaal op na afloop van de wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en Ajax. De doelman stopte in de voorlaatste minuut een strafschop van Mounir el Hamdaoui en redde daarmee een punt voor zijn ploeg (2-2). Maar vooraf had hij geen idee in welke hoek El Hamdaoui zou schieten.

"Ik koos gewoon een hoek. Dan is het geluk dat ik die bal pak", zegt de 24-jarige Poolse keeper in De Telegraaf. Door zijn redding kreeg de wedstrijd, volgens Tyton, een terechte uitslag. Zijn team verdiende het op basis van de tweede helft niet om te verliezen, stelt hij. "We probeerden in de tweede helft druk te zetten op Ajax om een gelijkspel te behalen. Dat is een compliment waard voor de hele ploeg."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!