Labbadia zet kritische Marica uit selectie

15 februari 2011, 14:46   Bijgewerkt: 15 februari 2011, 14:53

De rol van Ciprian Marica bij VfB Stuttgart is voorlopig uitgespeeld. De Roemeen moet tot nader orde individueel trainen, zo maakte de club dinsdag bekend. De maatregel is een gevolg van uitlatingen van Marica in de media.

Vorige week, toen Marica op pad was met de nationale ploeg van Roemenië, zette hij in media openlijk zijn vraagtekens achter zijn toekomst bij Stuttgart. Dat schoot bij Stuttgart-coach Bruno Labbadia in het verkeerde keelgat. Marica werd buiten de selectie gelaten voor het duel van afgelopen weekend tegen 1.FC Nürnberg en had vandaag een gesprek met de trainer en sportief directeur Fredi Bobic. Tijdens dat gesprek kreeg hij te horen dat hij voorlopig niet welkom is bij de A-selectie.

"Het teambelang gaat altijd boven het belang van individuen. Cipi is niet bereid om zich ondergeschikt te maken aan het team", concludeert Labbadia.

VfB Stuttgart maakt een bijzonder slecht seizoen door. De vijfvoudig landskampioen staat voorlaatste in de Bundesliga en moet serieus vrezen voor degradatie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen