Inter wint in Florence, Sneijder valt uit

16 februari 2011, 20:26   Bijgewerkt: 16 februari 2011, 23:17

Internazionale is de nieuwe nummer drie in de Serie A. De landskampioen zette de lastige uitwedstrijd tegen Fiorentina woensdag om in een 2-1 overwinning en ging daardoor Lazio voorbij in het klassement. Grote smet op de zege was dat Wesley Sneijder kort voor tijd met een liesblessure naar de kant moest.

Inter kwam in Florence al na zes minuten op gelukkige wijze op voorsprong. Samuel Eto’o zag zijn voorzet door Michele Camporese van Fiorentina tot doelpunt worden gepromoveerd. Manuel Pasqual maakte na een half uur gelijk. De voorzet van de flankspeler viel fortuinlijk in het Milanese doel.

De punten gingen uiteindelijk toch mee naar de modestad. Eto’o sprong na een uur weg, demarreerde en bediende Giampaolo Pazzini. De goalgetter faalde niet en maakte er 1-2 van in het verder saaie duel. Positief voor de thuisclub was dat enfant terrible Adrian Mutu een prima wedstrijd speelde.

Na 25 wedstrijden heeft Inter 47 punten. De achterstand op aartsrivaal en koploper AC Milan bedraagt vijf punten. Fiorentina blijft ondanks het verlies tiende. Wel zag het Genoa op gelijke hoogte komen. Die ploeg was in de beladen derby met 1-0 te sterk voor stadsrivaal Sampdoria, dat naar de dertiende plaats is gezakt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen