Ten Cate zegt PSV af, Stevens in beeld

27 april 2006, 10:03

De zoektocht van PSV naar een nieuwe hoofdtrainer verloopt uiterst stroef. Sinds Guus Hiddink aankondigde dat hij Eindhoven zou verlaten leek Henk ten Cate de belangrijke kandidaat om hem op te volgen, maar de huidige assistent van Frank Rijkaard bij Barcelona heeft inmiddels bedankt voor de eer.

Ten Cate staat ook in de belangstelling van Ajax en een club uit Engeland, wat naar verluidt Newcastle United zou zijn. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Ten Cate inmiddels aan PSV laten weten dat hij geen trainer wil worden in Eindhoven. Ook Bert van Marwijk en Martin Jol, de nummers twee en derde op het verlanglijstje van PSV, zullen vermoedelijk niet naar Eindhoven komen. Het duo wil bij respectievelijk Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur blijven.

Nu deze drie namen afgehaakt zijn, lijkt Huub Stevens plotseling de belangrijkste gegadigde om hoofdtrainer te worden in het Philips Stadion. Naar verluidt heeft de huidige trainer van Roda JC zelf al een eerste gesprek achter de rug met de Brabantse clubleiding. Naast Stevens wordt ook de naam van Dick Advocaat genoemd. De huidige bondscoach van Zuid-Korea was in het verleden ook al jarenlang hoofdtrainer van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen