Baan: "Jungschläger eiste een basisplaats"

27 april 2006, 10:33

Peter Jungschläger lijkt komende zomer transfervrij te zullen vertrekken bij ADO Den Haag. De middenvelder was met de clubleiding in gesprek over een nieuw contract, maar deze onderhandelingen zijn stukgelopen. Volgens Jungschläger, wiens contract deze zomer afloopt, sprak uit de nieuwe aanbieding niet genoeg waardering. 

Technisch directeur Rob Baan betreurt de gang van zaken. "Ten eerste wil ik benadrukken dat wij alles in het werk hebben gesteld om Peter Jungschläger te behouden voor ADO Den Haag. Hij wilde van ons echter de garantie op een basisplaats. Afgezien van het feit dat wij geen enkele speler dit soort garanties geven, heeft hoofdtrainer Frans Adelaar in een persoonlijk gesprek met Jungschläger wel te kennen gegeven vertrouwen in hem te hebben", laat hij weten op de website van de club. 

"Uiteraard zou Jungschläger in de voorbereiding op het seizoen 2006/2007 de kans krijgen een plaats in het basiselftal af te dwingen. Graag zouden wij de middenvelder, die voortkomt uit onze jeugdopleiding, voor een langdurige periode vastleggen. Echter, tot onze spijt heeft Jungschläger nu besloten de onderhandelingen af te breken", aldus de directeur.

De 21-jarige Jungschläger, geboren in getogen in de buurt van Den Haag, speelde jarenlang in de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Dit seizoen, op 4 september in de uitwedstrijd tegen Sparta, debuteerde hij in het eerste elftal van de groen-gelen. In totaal speelde hij dit seizoen twaalf wedstrijden voor het elftal van trainer Frans Adelaar, waarvan de meesten als basisspeler.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen