Biemans weer fit, Excelsior mist De Graaf

18 februari 2011, 18:10   Bijgewerkt: 18 februari 2011, 19:38

Willem II pakte afgelopen zaterdag een punt tegen FC Utrecht (3-3). Desondanks voert coach Gert Heerkes van de Tilburgse club, ten opzichte van die wedstrijd, twee wijzigingen door in zijn basisploeg voor het belangrijke uitduel met Excelsior, dat zaterdag op Woudestein plaatsvindt.

De wijzigingen zijn niet heel verrassend. Bart Biemans keert terug van een blessure, waardoor Ricardo Ippel weer naar de bank verhuist. Verder is Veli Lampi definitief twee duels geschorst naar aanleiding van zijn rode kaart tegen PSV. Gerrit Pressel neemt de plaats van de Finse vleugelverdediger over.

Bij Excelsior start aanwinst András Simon vrijwel zeker als reserve. “Hij is fit en mag spelen, maar is een jongen die we langzaam moeten brengen'', zegt assistent-coach John Lammers, die vrijdag het woord deed omdat hoofdtrainer Alex Pastoor ziek op bed lag. Pastoor is er zaterdag vermoedelijk wel bij. Dat kan niet gezegd worden van de geblesseerden Adnan Alisic (lies), Roland Bergkamp (enkel), Edwin de Graaf (enkel), Shabir Isoufi (hamstring) en Tim Vincken (knie).

Indien hekkensluiter Willem II wint van nummer zestien Excelsior, verkleint het de achterstand op nummer zeventien VVV Venlo tot twee punten. De Limburgers gaan een dag later op bezoek bij Ajax.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen