Owen terug in selectie Newcastle United

27 april 2006, 11:47

Michael Owen zal komend weekend vermoedelijk zijn rentree maken bij Newcastle United. De spits, die sinds oudjaarsdag buitenspel stond met een gebroken middenvoetsbeentje, behoort tot de selectie van Newcastle voor het belangrijke duel met Birmingham City.  In Birmingham strijdt Newcastle om haar laatste kans op Europees voetbal.

"Ik train sinds maandag weer volledig met de groep mee en het gaat goed. Beter dan ik verwacht had, zelfs", zegt Owen over zijn rentree. "Ik was bang dat het nog wat pijn zou doen om de voet volledig te belasten, maar ik heb nergens last van. Opzich is het ook wel logisch. Bij een spierblessure kan je last houden van je spieren maar als een bot genezen is, is het ook echt genezen. Er is geen tussenweg", legt Owen uit op de website van Newcastle.

"Vanaf de eerste dag dat ik mee train, kan ik zonder problemen tackles maken en schieten. Ik heb nog niet met de manager gesproken, maar het lijkt me redelijk dat ik zaterdag in de loop van de tweede helft in kan vallen. Misschien kan ik twintig minuten meespelen", aldus de spits.

Voor Newcastle United komt de terugkeer van Owen als geroepen. Vorige week viel routinier Alan Shearer geblesseerd uit, waarna hij een punt achter zijn carrière moest zetten. Newcastle staat op dit moment op de zevende plaats in de Britse Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen