Bosz na gelijkspel: "Compliment voor mijn ploeg"

19 februari 2011, 09:21   Bijgewerkt: 19 februari 2011, 09:28

Heracles Almelo hield vrijdagavond aan het competitieduel tegen FC Utrecht een punt over. De ploeg van trainer Peter Bosz wist dankzij een hakbal van invaller Ellery Cairo in de slotfase langszij te komen in de Galgenwaard (1-1). Het betekende pas het derde punt voor de Almeloërs op vreemde bodem. Bosz koesterde na afloop dan ook het goede resultaat van zijn team.

"Ik ben heel tevreden met de manier waarop we alsnog een punt hebben gehaald. Ik vond het verdiend. Wat vorige week bij Feyenoord (2-1 nederlaag, red.) niet lukte, liep nu wel goed af. Na de late gelijkmaker hebben we zelfs nog kansen op de zege gehad. Een compliment waard voor mijn ploeg", sprak de oefenmeester na de wedstrijd. 

"We stonden snel op achterstand maar bleven goed voetballen, hoewel de beste kansen voor FC Utrecht waren. In de tweede helft lieten we goed positiespel zien zonder daarbij grote kansen te krijgen. Wel wisten we FC Utrecht onder druk te zetten", zo besloot Bosz.

Heracles heeft door het gelijke spel nu 25 punten uit 24 wedstrijden behaald en staat daarmee voorlopig op de veertiende plaats in de Eredivisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen