Mertens 'niet bezig' met uitlatingen Leekens

19 februari 2011, 11:11   Bijgewerkt: 19 februari 2011, 11:19

Vrijdag werd bekend dat FC Utrecht een excuusbrief van Georges Leekens heeft ontvangen naar aanleiding van enkele uitspraken van de bondscoach van België over Dries Mertens. Zo beval hij de 23-jarige vleugelspeler aan om de overstap te maken naar een grotere club omdat hij op die manier gemakkelijker geselecteerd zou worden voor de nationale ploeg. Mertens vindt de hele zaak een storm in een glas water.

De Belg verklaarde rondom het duel tegen Heracles Almelo (1-1) zich afzijdig te houden van de uitlatingen van Leekens. "Ik houd me er niet mee bezig en doe gewoon mijn best voor Utrecht", liet Mertens weten aan Eredivisie Live.

De Belg, die vrijdagavond de assist leverde waaruit Ricky van Wolfswinkel de 1-0 liet aantekenen, liet eerder weten gecharmeerd te zijn van de interesse van Ajax maar benadrukte nogmaals het uitstekend naar zijn zin te hebben in de Domstad. "Utrecht is ook een goed team en ik heb het hier bovendien goed naar mijn zin. Helaas liep het vandaag bij ons voor geen meter."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen