Inter thuis zonder Sneijder voorbij Cagliari

19 februari 2011, 22:44   Bijgewerkt: 20 februari 2011, 13:31

Internazionale heeft zijn tweede opeenvolgende zege in de Serie A laten noteren. De titelhouder was zaterdag in eigen huis met 1-0 te sterk voor Cagliari. Inter, dat zonder de geblesseerde Wesley Sneijder speelde, begon met aanvallende intenties en dat werd al snel beloond. Houssine Kharja maakte na zes minuten de, naar wat later zou blijken, enige goal van de verder weinig onderhoudende wedstrijd.

Inter neemt door de overwinning de tweede plaats over van Napoli. Het verschil met koploper AC Milan bedraagt nog maar twee punten. Zowel Napoli als Milan komt zondag nog in actie. Napoli ontvangt Catania, Milan bezoekt Chievo Verona.

In de strijd om Europees voetbal liep Palermo schade op bij Bologna. De Sicilianen verloren eerder op de avond met 1-0 bij de middenmoter, door een late tegentreffer van Daniele Paponi. Palermo, dat het laatste half uur een man minder had wegens een rode kaart van Santiago Garcia (twee keer geel), blijft hierdoor zevende. Later dit weekend krijgt de concurrentie de kans om verder weg te lopen bij de Rosanera.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen