Sevilla weet eindelijk weer wat winnen is

20 februari 2011, 22:30   Bijgewerkt: 20 februari 2011, 22:37

Sevilla heeft zondag in eigen stadion een nipte zege op Hercules Alicante geboekt. De Andalusiërs, die voor het eerst in zes wedstrijden weer eens een potje wisten te winnen in de Primera Division, wonnen met 1-0. Ivan Rakitic kroonde zich halverwege de eerste helft tot matchwinner.

Hercules, dat aantrad zonder Royston Drenthe en Piet Velthuizen, wist in Sevilla weinig af te dwingen. Alleen David Trezeguet kwam dichtbij een doelpunt, maar de Franse spits zag zijn kopbal over gaan.

Sevilla stijgt door de overwinning naar de zevende plaats in de Primera Division en heeft weer zicht op de plekken die aan het einde van het seizoen recht geven op Europees voetbal.

Espanyol deed juist slechte zaken met het oog op Europese kwalificatie. Op bezoek bij Osasuna ging de ploeg uit Barcelona hard onderuit: 0-4. Javad Nekounam was de grote man aan de zijde van de thuisploeg met twee treffers. Lolo en Fernando Soriano maakten het kwartet vol. Osasuna stijgt door de zege naar de veertiende plek, Espanyol blijft zesde.

UD Almeria en Deportivo La Coruna speelden met 1-1 gelijk, waar beide ploegen niets mee opschoten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen