Vorm spreekt schande van fluitconcert achterban

Ger
22 februari 2011, 15:27   Bijgewerkt: 22 februari 2011, 15:53

FC Utrecht-goalie Michel Vorm baalt van de reactie van een deel van de eigen aanhang tijdens de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (1-1). Een groep supporters zette vrijdag een stevig fluitconcert in toen Jacob Lensky werd vervangen door Gianluca Nijholt - uitgerekend een geboren en getogen Utrechter.

"Eigenlijk vind ik het gewoon schandalig wat er is gebeurd", zegt Vorm in het AD. "Luca is een jonge speler die net komt kijken, altijd zijn best doet. In het verleden heb ik wel eens gemerkt dat onze supporters het hadden gemunt op spelers die laks oogden, maar daar is bij hem geen sprake van. Natuurlijk, hij geeft wel eens een verkeerde pass, maar dat doen we allemaal. Kom op zeg, die jongen is net 21, kan alle steun gebruiken. Bovendien, er zijn er weinig die zo gedreven zijn om te slagen bij FC Utrecht als hij."

"Een jonge speler gaat dan juist aan zichzelf twijfelen en staat voor de onmogelijke opgave om nog goed in te vallen. Als het mij nou zou overkomen, zou het anders zijn. Ik ben 27, heb al veel meegemaakt. Nu ontstaat de situatie dat een speler met zijn vriendin de stad in wil, maar denkt 'laat maar zitten'. Alleen om reacties te voorkomen. Daar willen we toch niet heen met zijn allen? Ik hoop echt dat mensen nadenken hierover, dat het voortaan anders gaat. Hier heeft niemand iets aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen