Hleb stelt operatie uit tot na CL-finale

28 april 2006, 00:01

Aleksander Hleb kan opgelucht ademhalen. De Wit-Rus van Arsenal liep in de terugwedstrijd tegen Villarreal een knieblessure op, waarna gevreesd werd dat hij de finale zou moeten laten schieten. Dat blijkt echter mee te vallen. Hleb moet weliswaar onder het mes, maar hij kan deze operatie uitstellen tot na de finale tegen FC Barcelona.

Hleb voelde al vroeg in de wedstrijd tegen Villarreal dat er iets mis was in zijn knie, maar bleef desondanks verder spelen. De pijn werd steeds minder, waardoor hij zelfs bleef staan tot het laatste fluitsignaal. Direct na het duel ging hij echter naar de arts, waar de schrik hem even om het hart sloeg. De arts stelde vast dat een operatie vermoedelijk onvermijdelijk is. 

Om toch te kunnen spelen tegen Barcelona, heeft Hleb in overleg met de clubarts besloten om de operatie uit te stellen tot na de finale. De komende week zal de Wit-Rus uitvoerig behandeld en gemasseerd worden, in de hoop dat hij volledig fit aan de aftrap kan verschijnen in Parijs. De kans is dan ook klein dat hij tot die tijd veel in actie zal komen in competitieduels voor the Gunners.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen