Schalke en Hamburger SV komen niet tot winst

26 februari 2011, 17:26   Bijgewerkt: 26 februari 2011, 17:32

Schalke 04 blijft aanmodderen in de Duitse Bundesliga. Op eigen veld tegen 1.FC Nürnberg kwam de formatie uit Gelsenkirchen zaterdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Raúl nam het enige Königsblaue doelpunt voor zijn rekening.

Raúl tekende na rust voor de 1-1, nadat Nürnberg eerder in de wedstrijd via Jens Hegeler op voorsprong gekomen was. Schalke kreeg vervolgens nog diverse kansen op de winnende treffer, maar Nürnberg-keeper Schäfer groeide uit tot man van de wedstrijd. Ook Klaas-Jan Huntelaar kwam wederom niet tot scoren. De Nederlander is er nu al twaalf competitieduels op rij niet in geslaagd een goal te maken.

Ook andere Nederlanders hadden weinig reden tot juichen. Hamburger SV, met Joris Mathijsen in de basis en Ruud van Nistelrooy als invaller, kwam tegen 1.FC Kaiserslautern eveneens niet verder dan 1-1. Marcell Jansen maakte na rust de gelijkmaker voor de Hamburgers. Eljero Elia behoorde niet tot de selectie. 

Bij TSV 1899 Hoffenheim wacht winteraanwinst Ryan Babel nog altijd op zijn eerste treffer. Ook in de thuiswedstrijd tegen FSV Mainz lukte het niet. Hoffenheim verloor zelfs, met 1-2. Elkin Soto maakte in de slotfase de winnende goal voor Mainz, dat hierdoor goed mee blijft doen in de strijd om Europees voetbal. Bij Hoffenheim kwam Edson Braafheid niet in actie. De linksback moest het duel vanaf de bank bekijken.

In de strijd tegen degradatie deed 1.FC Köln goede zaken. Door een laat doelpunt van publiekslieveling Lukas Podolski werd SC Freiburg met 1-0 verslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen