Barazite scoort weer voor Austria, Stevens verliest

26 februari 2011, 20:25

Nacer Barazite is op dreef in de Oostenrijkse Bundesliga. De Nederlandse aanvaller, voor de winterstop nog actief voor Vitesse, was zaterdag voor de tweede week op rij trefzeker namens Austria Wien. In de met 4-0 gewonnen uitwedstrijd bij LASK Linz tekende de 20-jarige Arnhemmer, basisspeler, voor de 0-2.

Austria Wien neemt door de overwinning in Linz de eerste plaats over van SV Ried, dat zondag bij winst op nummer drie Sturm Graz de macht herovert.

Huub Stevens had heel wat minder reden tot lachen. De oefenmeester zag zijn Red Bull Salzburg, dat zonder David Mendes da Silva speelde, met 1-0 onderuit gaan bij Wiener Neustadt. De titelhouder blijft door de nederlaag vierde, maar voelt nu wel de hete adem van Rapid Wien in de nek. De hoofdstedelingen, waar Jan Vennegoor of Hesselink absent was, wonnen voor eigen publiek met 2-0 van SV Kapfenberg en hebben nu nog maar één punt achterstand op die Roten Bullen. Red Bull staat met nog veertien wedstrijden te gaan zes punten achter op koploper Austria Wien.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen