'Dembele en Agustien definitief rond met AZ'

28 april 2006, 10:15

AZ heeft opnieuw gewinkeld bij Willem II. Volgens het Algemeen Dagblad hebben Moussa Dembele en Kemy Agustien, twee spelers die al regelmatig in verband gebracht werden met de Alkmaarse club, inmiddels een akkoord bereikt met AZ. Beide spelers zullen gepresenteerd worden zo gauw Willem II haar play-offs achter de rug heeft.

Zaakwaarnemer Patrick Vervoort bevestigt dat beide spelers een akkoord bereikt hebben met de clubleiding van AZ. Volgens Vervoort heeft Dembele, ondanks interesse van andere clubs, bewust gekozen voor een transfer naar Alkmaar. "Vooral Nederlandse clubs waren serieus en daar waren PSV en Feyenoord ook bij. AZ is een gezellige club, met jongens die er voor willen gaan. Moussa maakt er bovendien meer kans om te spelen. Hij zal inderdaad moeten concurreren met Arveladze, maar dat betekent niet dat hij zich zomaar neer zal leggen bij een plaats op de bank."

In tegenstelling tot Dembele zal Agustien volgend seizoen vermoedelijk nog niet in Alkmaar spelen. AZ wil de talentvolle middenvelder al wel vastleggen, maar hem vervolgens verhuren aan een andere eredivisieclub. Willem II en RKC zijn hiervoor belangrijke gegadigden. 

Dembele en Agustien zijn al de zoveelste spelers die AZ bij Willem II weg haalt. Eerder maakten ook onder meer Kew Jaliens, Denny Landzaat, Tarik Sektioui, Joris Mathijsen en Danny Mathijssen de overstap van Tilburg naar Alkmaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen