Lazovic wil nog altijd terug naar Nederland

28 april 2006, 10:24

Danko Lazovic heeft in een interview met het Algemeen Dagblad nog maar eens benadrukt dat hij graag terug wil keren naar de Nederlandse competitie. De Feyenoorder speelt momenteel op huurbasis bij Partizan Belgrado, nadat eerder al een avontuur bij Bayer Leverkusen volledig in het water gevallen was. "Ik wil in Nederland bewijzen dat ik echt kan voetballen", stelt de pas 22-jarige aanvaller.

"Laat me maar terug naar Nederland gaan", is de duidelijke taal van de spits. Dat kan zijn bij Feyenoord, maar voor Lazovic is ook ADO Den Haag een serieuze optie. Dat komt vooral door de aanwezigheid van Rob Baan, één van de weinige mensen die het bij Feyenoord in hem zag zitten. "Hij liet me weten dat hij vertrouwen in me had. Dat is belangrijk. Hij is één van de beste mensen die ik in Nederland heb ontmoet."

Overigens heeft Lazovic geen goed woord over voor de manier waarop hij in 2003 bij Feyenoord werd ontvangen. "Clubs halen jonge voetballers uit het buitenland en verwachten dat ze zich meteen aanpassen. Je moet nieuwkomers de tijd geven en geduld hebben. Niet meteen zeggen: 'wat moeten we met hem, die gast kan niets'. Het talent komt vanzelf, het kost alleen wat tijd", stelt hij.

Ondanks zijn behoefte om terug te keren naar Nederland, is Lazovic momenteel heel tevreden in Belgrado. "Ik ben nu gelukkig omdat ik me weer voetballer voel. Ik kreeg pijn aan mijn gat van het bankzitten. Ik wil bij een club vanaf het begin van het seizoen iets opbouwen, binnen een elftal", aldus de Serviër.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen