Oud-NEC'er Olsson misdraagt zich in spelerstunnel

1 maart 2011, 10:26   Bijgewerkt: 1 maart 2011, 10:34

Jonas Olsson heeft zich in Engeland van zijn slechtste kant laten zien. De verdediger van West Bromwich Albion ging na de wedstrijd tegen Stoke City door het lint en sloeg in de spelerstunnel een paar historische foto's van Stoke aan diggelen.

De woede-uitbarsting van Olsson volgde na een ruzie met tegenstander Ricardo Fuller, die hem na het laatste fluitsignaal weigerde een hand te geven. In de spelerstunnel liet de voormalig NEC'er zijn frustraties vervolgens de vrije loop. "Eén van onze spelers heeft gevochten met een paar foto's en helaas gewonnen", luidt het nuchtere commentaar van West Brom-manager Roy Hodgson. "Ik ga er vanuit dat Stoke ons dit zal vergeven. We zijn uiteraard bereid de schade te vergoeden."

Bij Stoke is men niet blij. "Dat iemand je geen hand geeft, is geen enkel excuus om andermans eigendom maar te slopen", aldus manager Tony Pullis.

Olsson stapte in 2008 over van NEC naar West Bromwich Albion. De Zweedse centrale verdediger speelde al meer dan honderd duel voor de Engelse club.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen