NAC zet Leonardo na interview uit selectie

4 maart 2011, 13:47   Bijgewerkt: 4 maart 2011, 14:19

Een interview in NUsport is Leonardo duur komen te staan. De aanvaller is door trainer John Karelse niet opgenomen in de selectie voor het duel van zaterdag met FC Twente. In het vraaggesprek haalde Leonardo vooral uit naar voormalig NAC-speler Pierre van Hooijdonk. Ook zijn huidige situatie bij de club kwam aan de orde.

"Ik weid er liever niet te veel over uit, maar Leonardo heeft een interview gegegen dat voor wat onrust in de groep heeft gezorgd. Heel ernstig is het niet, maar de club NAC en zeker de selectie is nu gebaat bij rust en daar heeft dat interview geen goed aan gedaan. Vandaar dat we hem even aan de kant houden", aldus Karelse.

De coach mist verder Ferne Snoyl, Jimmy van Fessem, Robbert Schilder, Gabor Horváth en Milano Koenders. Toch gelooft hij in een stunt. "Als we daar niet in zouden geloven, kunnen we net zo goed thuis blijven. Natuurlijk heeft FC Twente een goeie ploeg, maar ook andere clubs hebben de laatste weken bewezen dat het niet onmogelijk is om een goed resultaat te boeken tegen hen", zegt hij op de NAC-site.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen