Hansson stuurt aan op vertrek bij Heerenveen

28 april 2006, 13:03

De kans dat Petter Hansson ook volgend seizoen voor Heerenveen zal spelen, is bijzonder klein. De Zweed kan voor drie jaar bijtekenen in het Abe Lenstra Stadion, maar is toe aan een nieuwe uitdaging. Het Griekse Panathinaikos lijkt momenteel de beste papieren te hebben om de centrumverdediger in te lijven.

In de Leeuwarder Courant is Hansson duidelijk over zijn toekomstplannen. Hij heeft een nieuwe aanbieding ontvangen van Heerenveen, maar lijkt niet van plan om hier zijn handtekening onder te zetten. "Pas als er niks komt, zal ik dat tekenen. Ik heb het hier goed naar mijn zin, maar na vier jaar lijkt het me het tijd voor iets anders", zegt de 29-jarige Zweed.

Over de interesse van het Griekse Panathinaikos is Hansson gematigd enthousiast. "Het is een topclub. Niet top-top, maar dat ben ik ook niet. Ik heb mijn zaakwaarnemer gevraagd me tijdens de play-offs niet lastig te vallen. We moeten eerst dit karwei zien af te maken", stelt de centrumverdediger. Heerenveen staat in de finale van de play-offs om Europees voetbal tegenover FC Twente.

Hansson kwam in de zomer van 2002 naar Friesland en ontwikkelde zich direct tot één van de steunpilaren van het elftal. Niet voor niets werd hij sinds zijn komst elk seizoen door de fans van Heerenveen gekozen tot beste speler. Bovendien was hij ieder jaar goed voor minimaal twee doelpunten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen