VVV'er Ojo trekt kritiek in en mag blijven

4 maart 2011, 18:14

Funso Ojo liet donderdag zijn frustraties jegens VVV Venlo in de vrije loop. De van PSV gehuurde middenvelder stelde ‘liever morgen dan over drie maanden’ te willen vertrekken uit De Koel. Een dag later is Ojo echter op zijn woorden teruggekomen en daarom biedt VVV hem een nieuwe kans.

“Funso gaf aan dat hij de uitspraken niet zo had bedoeld en dat hij niet zo slim had gehandeld”, zegt directeur voetbalzaken Mario Captein in Voetbal International. “Wat ons betreft staat er nu dan ook een streep onder. We weten dat Funso teleurgesteld is vanwege zijn gebrek aan speelminuten. Van alle kanten was de insteek dat hij hier aan voetballen zou toekomen, maar vooralsnog lukt dat niet. Hij traint wel goed en moet blijven knokken voor zijn kans. In elk geval hebben we allemaal nogmaals de intentie uitgesproken dat we er alles aan doen om deze huurperiode te laten slagen.”

Ojo staat zaterdag in de uitwedstrijd tegen Vitesse nog niet in de basis. Dat geldt wel voor Ruud Boymans. De clubtopscorer keert terug van een blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen