TOP Oss wil sprookje compleet maken

28 april 2006, 14:00

Oss is vanavond voor even de voetbalhoofdstad van Nederland. Alle ogen zijn gericht op het stadion van de Brabantse eerstedivisionist, dat voor het eerst in de clubhistorie volledig uitverkocht is. In het TOP Oss-stadion balanceert NAC Breda op de rand van de afgrond, een nederlaag betekent immers dat de ploeg degradeert uit de Eredivisie. TOP Oss zal er alles aan doen om de grote broer uit Breda in een diepe crisis te dompelen. "Wat mij betreft mag het sprookje van TOP Oss nog wel even voortduren", stelt trainer Hans de Koning.

Na een 0-0 gelijkspel in Oss eindigde de tweede ontmoeting tussen beide ploegen in 2-2, waardoor NAC van geluk mocht spreken dat doelsaldo niet van belang is. Als de Europese reglementen zouden zijn gebruikt, was degradatie een feit geweest. Nu krijgt de ploeg tijdens de derde en beslissende wedstrijd nog een herkansing. Toch zal de ploeg een flinke kater over gehouden hebben aan het duel in Breda. NAC kwam immers op een 2-0 voorsprong, maar in de laatste twintig minuten kwam TOP Oss terug tot 2-2.

Hans de Koning

Hans de Koning

"Wat nu rest is niet alleen de derde wedstrijd maar zeker ook het toegenomen geloof in eigen kunnen. Met het spreekwoord "drie maal is scheepsrecht" in gedachten moet het vrijdag dan maar gebeuren", gaat de trainer verder. "Op tv wordt er al gesproken over het sprookje van Oss wat maar voort blijft duren. Voor iedereen met een rood wit hart mag dat natuurlijk nog wel een tijdje zo blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen