Jans: "Staat zeker geen geknakte ploeg"

11 maart 2011, 14:04   Bijgewerkt: 11 maart 2011, 14:11

Ron Jans houdt de moed er in bij SC Heerenveen. De Friese ploeg rolt de laatste weken van de ene nederlaag in de andere, maar Jans ziet voldoende pluspunten. Het spel tegen Feyenoord, vorige week, is volgens hem iets waar op voortgeborduurd kan worden. Heerenveen speelde toen vrij aardig, maar verloor met 0-1.

"Alles klopte, behalve het scoren", zegt hij op de website van zijn ploeg over de wedstrijd tegen Feyenoord. "Als we tegen Vitesse met dezelfde instelling en duelkracht spelen en de taken weer goed uitvoeren, moet dat resultaat opleveren. Dat we tegen Feyenoord zo veel kansen missen is bizar, maar zo’n wedstrijd speel je heus niet twee maal achter elkaar. Of het moreel van de ploeg aangetast is door de nederlagen? Zo voelt het niet. Er staat absoluut geen geknakte ploeg", stelt hij.

Jans heeft geen idee hoe het komt dat zijn ploeg de laatste weken ineens zo moeilijk scoort. "In december waren we met PSV nog de meest scorende ploeg van de Eredivisie en nu lukt het ineens niet meer. Soms denk ik wel eens dat zaken voorbestemd zijn. Dat je niet mag scoren. Kijk maar naar Ajax gisteravond (Spartak Moskou, red). Ze missen mooie kansen en de tegenstander scoort wel meteen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen