Adebayor: "Wil zo lang mogelijk bij Real blijven"

11 maart 2011, 18:08

Emmanuel Adebayor hoopt ook volgend seizoen uit te komen voor Real Madrid. De 27-jarige spits verruilde Manchester City in de winterstop op huurbasis voor de Koninklijke en hoopt in de toekomst prijzen te kunnen pakken met de Spaanse grootmacht.

"Ik zal er alles aandoen om hier zo lang mogelijk te blijven", maakt Adebayor zin intentie duidelijk tegenover AS. "Ik hoor dat mijn naam gescandeerd wordt in het stadion. Het is belangrijk om geliefd te zijn. Ik zal er daarom alles aan doen om zo lang als mogelijk bij Real Madrid te blijven spelen."

"Ik speel al jaren op het hoogste niveau, maar zonder prijzen te winnen. Toen ik bij Arsenal tekende, had ik nooit gedacht dat ik geen titel zou pakken", zegt de Togolees over zijn tijd bij de Londenaren.

Het vertrek bij The Gunners doet de aanvaller nog steeds pijn. "Ik vertrok daar gefrustreerd, want ik hield van de club. Toen ik jong was, droomde ik ervan bij Arsenal te spelen aangezien mijn idool Nwankwo Kanu er voetbalde. Ik dacht dat ik er de rest van mijn carrière zou blijven."

Adebayor lijkt in zijn hoofd al afscheid te hebben genomen van Manchester City. "Het was een lastige periode. Maar dat is leven. Ik koester geen wrok."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen