Bosz waakt voor onderschatting tegen Excelsior

11 maart 2011 – Heracles Almelo ontmoet zaterdag in eigen stadion laagvlieger Excelsior. De ploeg uit Almelo boekte afgelopen zondag nog een knappe zege (1-4) in de Euroborg tegen FC Groningen. Trainer Peter Bosz, die momenteel twaalfde staat met Heracles, realiseert zich dat zijn ploeg bij winst definitief afstand lijkt te nemen van de onderste regionen.

"Ik vind Excelsior een ploeg die heel goed met haar mogelijkheden omgaat. In de winterstop hebben ze onder meer met Roorda en De Graaf goede spelers aangetrokken, er staat een goed elftal", waakt de oefenmeester van de Almeloërs voor onderschatting op de officiële website van zijn club.

"Dit is een heel belangrijke wedstrijd voor ons. De tegenstander staat op dit moment zestiende. We staan nu negen punten voor, en dat kunnen er twaalf worden maar ook zes. En dus is het heel belangrijk", gaat Bosz verder.

De trainer kan in het duel met de Kralingers geen beroep doen op Ellery Cairo (hamstring) en Andrej Rendla (nog niet geheel wedstrijdfit).

Eredivisie

gerelateerd