Sevilla ontvangt bod op Fabiano van São Paolo

11 maart 2011, 20:16

Sao Paolo hoopt Luis Fabiano los te kunnen weken bij Sevilla. De Braziliaanse club heeft een bod op de dertigjarige aanvaller gedaan, zo bevestigt de club uit de Primera Division aan Sky Sports. Sportief directeur Ramon Rodriguez van de Rojiblancos laat echter weten dat een akkoord nog ver weg is.

"Ze hebben een bod gedaan, maar het is erg complex en het heeft tijd nodig. We willen een bod hebben dat ons tevreden stelt, dat is op dit moment nog niet het geval", aldus Rodriguez tegenover het Engelse medium.

Fabiano is bij Sevilla in het bezit van een doorlopend contract tot 2013, maar kan bij de huidige nummer acht van de Spaanse competitie niet altijd rekenen op een basisplaats. De Braziliaan gaf daarom al eens te kennen een terugkeer naar zijn vaderland te overwegen. "Luis speelt inderdaad al langer met de gedachte om terug te keren. het is echter de beslissing van Sevilla en niemand anders", meldt de sportief directeur.

Rodriguez ontkent dat de Spaanse club af zou willen van de spits, die bekend staat om zijn grillige karakter. "Het klopt dat hij wel eens lastig is en vaak de ene kant op wil en vervolgens de andere", maakt Rodriguez duidelijk. "Maar dat is zijn karakter, dat weten we en vinden we ook een positieve kant aan hem."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen