Boschker: "Kan prima omgaan met Mihaylov"

Koen Freriks
13 maart 2011, 10:11   Bijgewerkt: 13 maart 2011, 10:23

Er is niets mis met de verstandhouding tussen de twee keepers van FC Twente. Reservedoelman Sander Boschker stelt dat hij geen problemen heeft met Nikolay Mihaylov, de eerste keeper van de Tukkers. Volgens de routinier is er geen sprake van een conflict.

"Je worstelt met emoties en vragen. Ik weet dat ik soms vervelend kan zijn en heb ook best wel eens een cynische opmerking geplaatst, maar ik ben nooit over de schreef gegaan", aldus Boschker in Voetbal International. "Ik ben prof en zal mezelf nooit boven de groep of boven de club plaatsen. Na die kuitblessure heb ik de rust over me heen gekregen."

De geruchten dat hij niet met zijn Bulgaarse concurrent door één deur zou kunnen, zijn onzin, stelt hij. "Ik heb alleen één keer op tv gezegd dat zijn manier van trainen niet de mijne is. That's it. Mensen hebben dat echter verkeerd opgevat of niet willen begrijpen, want daar is het issue van gemaakt dat Boschker geen vriend is van Mihaylov. Onzin. Ik kom bij niemand van de spelersgroep over de vloer. Je moet geen dingen zoeken die er niet zijn. We gaan goed met elkaar om."

Hoewel Boschker weinig aan spelen toekomt, heeft hij geen zin ooit nog voor een andere club te spelen. "Ik kan wel naar de Jupiler League of een club ergens onderin de Eredivisie gaan, maar ik ben bang dat ik me dan behoorlijk veel ga ergeren. Aan dingen in, maar ook buiten het veld. Bij FC Twente is alles natuurlijk vrij goed geregeld. Als je dat op voorhand al weet, dan kun je beter in de top blijven en hopen dat je af en toe een invalbeurt krijgt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen