Barcelona blijft op gelijkspel steken bij Sevilla

Ger
13 maart 2011, 22:50   Bijgewerkt: 14 maart 2011, 00:10

De titelrace in de Spaanse competitie heeft door puntenverlies van FC Barcelona weer aan spanning gewonnen. De koploper moest zondagavond bij Sevilla genoegen nemen met een gelijkspel: 1-1.

Barcelona nam in het harde duel wel de leiding. Bojan Krkic, die na ruim een kwartier spelen de geblesseerde Pedro Rodriguez verving, maakte in de 30e minuut 0-1. Kort na aanvang van de tweede helft maakte Jesus Navas de gelijkmaker. Sevilla ging na het doelpunt steeds beter en dreigender spelen en had zelfs op voorsprong kunnen komen, maar Navas en Frederic Kanouté misten goede mogelijkheden tot scoren.

Barcelona op zijn beurt had tegen het einde van het duel ook weer kansen, maar slaagde er evenmin in nog een doelpunt te maken. Door de remise komt Barça na 28 competitieduels uit op 75 punten. Achtervolger Real Madrid - zaterdag al met 2-0 te sterk voor Hercules Alicante - volgt op vijf punten.

Villarreal kwam tegen Sporting Gijón niet verder dan 1-1 en liep daardoor maar één punt in op nummer drie Valencia, dat zaterdag met 4-0 was vernederd door Real Zaragoza. Giuseppe Rossi bracht Villarreal op voorsprong in de 29e minuut, maar bij die ene goal bleef het.

Gijón maakte in blessuretijd alsnog de gelijkmaker dankzij Diego Castro, die een strafschop benutte. De ploeg speelde op dat moment nog maar met negen man: Jose Angel en Rafael Sastre waren eerder van het veld gestuurd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen