Van der Vaart wil als vader naar WK

Ger
29 april 2006, 15:32

Rafael van der Vaart wil het liefst als vader naar het WK in Duitsland. De middenvelder van het Nederlands elftal verwacht samen met zijn vrouw Silvie Meis begin juni zijn eerste kind. In die periode start ook de mondiale eindronde.

"We willen proberen om het kindje voor het toernooi geboren te laten worden. Ik wil graag bij de geboorte zijn", aldus Van der Vaart zaterdag op zijn fandag in Beverwijk. En lachend voegt de speler van Hamburger SV daaraan toe: "Dan vlieg ik tijdens het WK over het veld.''

Zijn vrouw nuanceert de woorden later enigszins: "Het is geen vaststaand feit. Maar als het medisch verantwoord is, willen we proberen om de baby voor het WK geboren te laten worden. Dat was mijn idee. Ik kan me voorstellen dat het vervelend is voor Rafael als hij in het trainingskamp zit, terwijl ik elk moment kan bevallen. Het is de geboorte van zijn eerste kind en daar kun je toch een onrustig gevoel van krijgen. Dat wil ik niet. Maar de gezondheid van het kindje gaat voor alles. Daar kan geen WK tegen op."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen