Van Geel: "Kah, Tyton en Hadouir niet naar Kuip"

17 maart 2011, 11:47   Bijgewerkt: 17 maart 2011, 11:52

Martin van Geel sluit uit dat Przemyslaw Tyton, Pa-Modou Kah en Anouar Hadouir hem komende zomer zullen volgen van Roda JC naar Feyenoord. Kah en Hadouir zijn transfervrij, maar volgens de directeur passen ze niet in het straatje van zijn nieuwe werkgever. "De prioriteiten van Feyenoord liggen op andere posities."

Ook van een eventuele transfer van keeper Tyton naar de Kuip is geen enkele sprake, benadrukt Van Geel in NUsport. "Ik hoor mensen zeggen: Van Geel neemt Przemyslaw Tyton mee naar Feyenoord. Terwijl ik zijn contract vier maanden geleden heb verlengd tot 2013 en Feyenoord geen transfersommen kan betalen. Waarom moet ik me dan verdedigen tegen geruchten die beweren dat hij met me meegaat."

"Of er spelers van Roda zijn die ik graag bij Feyenoord zou willen zien? Daarover doe ik geen uitspraken. Wat ik wel kan zeggen is dat geen van de spelers van wie het contract bij Roda afloopt naar Feyenoord komt", vervolgt de directeur, die niet uitsluit dat hij in de toekomst gaat winkelen zijn oude club, zoals hij in het verleden als directeur van AZ en Roda ook deed. "Dat ik tijdens mijn carrière als technisch directeur af en toe spelers van mijn oude club heb gehaald, lijkt me logisch. Spelers met wie je hebt gewerkt, ken je goed. Met hen loop je het minste risico. Wie haalt er nou géén spelers die hij goed kent? Ik zou wel eens willen weten hoeveel spelers van RKC Marcel Brands naar AZ heeft gehaald. Ik denk meer dan ik van Willem II. Maar ík heb dat stempel gekregen. Waaróm toch? Dat vraag ik me wel eens af."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen