Zieke Van Kouwen krijgt geen nieuw contract

22 maart 2011, 08:29   Bijgewerkt: 22 maart 2011, 08:35

Frank van Kouwen moet op zoek naar een nieuwe club. De 30-jarige verdediger, die momenteel een serie van acht chemotherapieën ondergaat om te herstellen van zware operatie, krijgt geen nieuw contract aangeboden bij VVV Venlo.

Bij Van Kouwen werd vorig jaar een kwaadaardig poliep op zijn darmen geconstateerd. Hij moest onder het mes en het herstel zal nog enkele maanden duren. Mede daarom hield Van Kouwen er al rekening mee dat hij niet in aanmerking kwam voor een nieuw contract, al baalt hij er wel van. "Een ontslagbrief had ik wel verwacht omdat het niet reëel zou zijn om onder dezelfde voorwaarden een jaar met elkaar door te gaan. Maar ik had wel gehoopt dat de club zou doen als FC Groningen met Koen van de Laak (revaliderend van gescheurde kruisbanden, red.): het contract verlengen, mede vanwege bewezen diensten", zegt hij in Dagblad de Limburger

"Dat zou in deze moeilijke periode voor mij ook een zorg minder zijn geweest. Maar dat is niet zo, ik respecteer de keuze van VVV. Ik word weer snel fit en dan staat er hopelijk ook voor mij weer een nieuwe uitdaging voor de deur", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen