Lierse over klacht Eupen: "Niets aan de hand"

25 maart 2011, 16:02   Bijgewerkt: 25 maart 2011, 16:07

Bij Lierse SK maakt men zich geen enkele zorgen over het protest dat Eupen zou hebben ingediend. Eupen claimt dat Lierse eerder dit seizoen tegen KV Mechelen een niet-speelgerechtigde speler in de selectie opgenomen had. Onzin, zegt men bij Lierse. Volgens de club is de Belgische bond ook niet met de zaak bezig.

"Wij zijn vanochtend naar de bond gegaan. Daar hebben ze ons honderd procent verzekerd dat er geen klacht was. En trouwens, de klacht is ongegrond, want onze speler was wél speelgerechtigd", stelt woordvoerder Terry Verbiest van Lierse SK tegenover Sporza. "Of wij Eupen begrijpen? Tja, iedereen weert zich met de middelen die voor handen zijn om de play-downs te ontlopen. Ook Eupen heeft dat recht. Alleen zijn de middelen die Eupen gebruikt niet zo proper, vind ik."

Het protest van Eupen had de Belgische competitie op zijn kop kunnen zetten. Als Lierse de drie gepakte punten tegen Mechelen zou verliezen, was Eupen namelijk een plekje op de ranglijst geklommen en zeker geweest van lijfsbehoud.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen