Groep G: Engeland na zege op Wales aan kop

26 maart 2011, 22:28   Bijgewerkt: 27 maart 2011, 01:12

Engeland heeft in zatermiddag in een Brits onderonsje Wales verslagen. In een uitverkocht Millenium Stadium in Cardiff was de ploeg van bondscoach Fabio Capello met 0-2 te sterk voor de Welshmen. Engeland neemt door de zege de koppositie in groep G van de kwalificatiereeks voor het EK 2012 over van Montenegro.

Engeland trad aan in een veredelde 4-3-3 opstelling, waarbij Darren Bent een plek in de punt van de aanval kreeg toebedeeld. De mannen van Capello maakten beide doelpunten in het eerste kwartier van de wedstrijd. In de zevende minuut opende Frank Lampard vanaf de penaltystip de score, nadat Ashley Young binnen het zesienmetergebied knullig op de hakken was getrapt door James Collins.

In dezelfde groep kwamen Bulgarije en Zwitserland niet verder dan 0-0. Zowel de Bulgaren, waar FC Twente-keeper Nikolay Mihaylov onder de lat stond en ook PSV-verdediger Stanislav Manolev het gehele duel mocht meedoen, als de Zwitsers zien door de remise het EK steeds verder uit het zicht verdwijnen.

Engeland heeft nu tien punten uit vier duels verzameld, net als Montenegro, dat dankzij een minder doelsaldo naar de tweede plaats in poule G werd verwezen. Zwitserland en Bulgrije hebben door het gelijke spel nu allebei slechts vier punten en staan daarmee respectievelijk derde en vierde in de groep. Wales wacht nog altijd op het eerste puntje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen