"Oranje heeft met voorsprong beste supporters"

Ger
29 maart 2011, 10:59   Bijgewerkt: 29 maart 2011, 11:28

Polen hoopt volgens Andrzej Bogucki, vicepresident van het organisatiecomité PL 2012, dat Oranje zich kwalificeert voor het EK van volgend jaar en in de eerste ronde in een van de Poolse speelsteden zal bivakkeren. Het Poolse organisatiecomité wil tienduizenden plaatsen op campings speciaal inrichten en reserveren voor fans van het Nederlands elftal.

"Nederland is met zijn supporters uniek. In Zwitserland zagen we bij het EK in 2008 hoe tienduizenden fans met de auto voor een invasie en een feest zorgden. De Hollanders maakten het EK", zegt Bogucki in De Telegraaf. "Jullie hebben met voorsprong de beste supporters van Europa. Beter dan de Duitsers of de Spanjaarden. Die komen wel, maar feesten niet zoals de Hollanders."

"In Zuid-Afrika was het moeilijk om voor de fans zo massaal rond te trekken, toch liet Nederland als enige weer een karavaan van campers en kampeerders in Afrika door het land trekken. Nu wordt het eenvoudig om naar de speelsteden te komen. Wie ’s morgens wegrijdt, is ’s avonds op de camping of bij zijn hotel. Vijftien- of twintigduizend fans is voor ons geen probleem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen