Australische ex-Tukkers verrassen Duitsland

29 maart 2011, 23:56   Bijgewerkt: 30 maart 2011, 00:00

Australië heeft zich gerevancheerd voor de ontluisterende nederlaag (0-4) tegen Duitsland op het WK in Zuid-Afrika, afgelopen zomer. Dinsdag zegevierden The Socceroos verrassend met 1-2 over die Mannschaft.

Mario Gomez zette Duitsland na een klein half uur nog wel op voorsprong, maar na de rust kantelden David Carney en Luke Wilkshire de score (1-2). Het tweetal heeft overigens een verleden bij FC Twente. Brett Holman van AZ begon in de basis bij Australië en werd in de blessuretijd van de tweede helft naar de kant gehaald.

Ook Engeland en Frankrijk kwamen niet tot winst. De Engelsen stonden tegen Ghana lang met 1-0 voor door toedoen van Andrew Carroll, maar ze zagen de Afrikanen in de toegevoegde tijd langszij komen via Asamoah Gyan. Frankrijk bleef op een 0-0 gelijkspel steken tegen Kroatië.

Portugal en Italië hadden meer reden tot lachen. De Portugezen zegevierden met 2-0 over Finland, door twee doelpunten van Ruben Micael. De Italianen wonnen met dezelfde cijfers van EK-organisator Oekraïne, ondanks dat ze de wedstrijd met tien man eindigden als gevolg van een rode prent van Davide Astori. Giuseppe Rossi en Alessandro Matri waren trefzeker voor de viervoudig wereldkampioen.

Polen, de andere gastheer van Euro 2012, kwam in en tegen Griekenland niet verder dan 0-0. Uruguay was met 3-2 te sterk voor Ierland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen