Idabdelhay mag zich 'in the picture' spelen

1 april 2011, 12:31   Bijgewerkt: 1 april 2011, 12:38

Fouad Idabdelhay krijgt dit weekend tegen De Graafschap weer eens kans in de basisformatie van NAC Breda. De spits vervangt de geblesseerde Matthew Amoah centraal voorin en mag zich op die manier in de etalage zetten bij andere clubs.

Idabdelhay vertrekt na dit seizoen bij NAC en heeft nog geen nieuwe club gevonden, dus volgens coach Gert Aandewiel kan hij nu zijn visitekaartje afgeven. "Fouad mag het laten zien. Hij hoopt natuurlijk op een mooie club voor volgend seizoen, dus hij kan zich nu in the picture spelen", zegt Aandewiel op de website van NAC.

Naast Amoah ontbreken ook Milano Koenders en Ferne Snoyl wegens blessures, Rob Penders is geschorst. Jens Janse keert na een blessureperiode terug in de selectie, maar begint nog op de bank. Aandewiel geeft rechts achterin de voorkeur aan Csaba Feher. "Janse is vanaf FC Groningen-thuis geblesseerd geweest en is pas net weer fit. Csaba heeft wel volle bak kunnen trainen de afgelopen weken, dus vandaar dat we nu voor hem kiezen. Hij heeft bovendien wat meer ervaring in het spelen tegen een ploeg die een 4-4-2-concept hanteert", aldus de trainer.

Nemanja Gudelj kan spelen, maar blijft aan de kant. Aandewiel: "Hij heeft twee zware weken achter de rug met Jong Servië en we willen geen roofbouw op hem plegen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen