FC Utrecht met fitte selectie tegen Feyenoord

8 april 2011, 15:32   Bijgewerkt: 8 april 2011, 15:37

In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Feyenoord kampt FC Utrecht met weinig personele problemen. Naast de langdurig geblesseerde Jacob Mulenga ontbreken aan Utrechtse kant alleen Leon de Kogel (blessure) en Tim Cornelisse (schorsing). Aanvoerder Michael Silberbauer keert na een schorsing terug in de ploeg.

FC Utrecht kan zondag goede zaken doen in de strijd om een ticket voor de play-offs. De ploeg heeft zeven punten voorsprong op Feyenoord en rekent, bij winst, af met de Rotterdammers. Coach Ton du Chatinier benadrukt op de site van zijn ploeg echter dat het zeker niet eenvoudig gaat worden. "Feyenoord is niet een ploeg die de overwinningen aaneenrijgt. Ook voor hen is het tijd voor een goed resultaat. Zij zullen erop gebrand zijn om de negatieve reeks te doorbreken door bij ons te winnen."

Om te winnen moet Utrecht effectiever zijn dan vorige week, toen het thuis met 2-3 verloor van ADO Den Haag. "Tegen ADO speelden we goed, maar gaven we de winst weg. We moeten zondag toch echt weer de drie punten in Utrecht houden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen