Verhoek: "Niet gehoord of ADO met me door wil"

Koen Freriks
10 april 2011, 10:42   Bijgewerkt: 10 april 2011, 10:52

Wesley Verhoek was na afloop van de 1-0 zege op Vitesse kritisch over het beleid van zijn club ADO Den Haag. De geschorste buitenspeler heeft nog niets gehoord over een eventuele contractverlenging en vindt dat 'heel vreemd'.

"Ik zou zeker een stap hogerop willen", aldus Verhoek voor de camera van Eredivisie Live. "Dat hoeft niet per se Ajax te zijn, ik sta voor veel clubs open. Als we met Den Haag Europees voetbal spelen en we spelers kunnen behouden, dan kan er iets moois ontstaan", vervolgde Verhoek. "We hebben een fantastisch team."

Ondanks de vele successen, ADO staat nu vierde in de Eredivisie, is Verhoek nog niet uitgenodigd om te praten over een contractverlenging. "De club heeft niets gezegd en dat vind ik heel vreemd. Het is jammer dat ik niet hoor of de club met me wil doorgaan."

Verhoek vindt dat ADO ook met andere spelers uit de selectie slagvaardiger moet handelen. "Ze hebben nu twee keer met Timothy Derijck gesproken. Als je zo'n jongen ziet spelen; die speelt de pannen van het dak. Ik kan niet begrijpen dat ADO er niet alles aan doet om zo'n speler te behouden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen